Het begin van AltijdKoffie.nl!

Het idee om een eigen webshop te starten leeft al een tijd, maar dan begint het échte werk; wat ga je aanbieden en in welke vorm. Als koffieliefhebber was het snel duidelijk dat het met koffie te maken zou gaan hebben.

Niets liever dan op zaterdagochtend genieten van een heerlijke kop koffie. Niet de standaard koffie die je bij de “supermarkt om de hoek” haalt, maar koffie gemaakt van premium koffiebonen die toch net even wat extra’s hebben.. Genieten!

Aangezien steeds meer Nederlanders zijn overgestapt van filterkoffie naar koffiebonen wilde ik hier mijn missie van maken: meer mensen laten genieten van écht goede koffiebonen!

Zo was het idee van AltijdKoffie.nl geboren

Elke maand ga ik op zoek naar exclusieve kwaliteitsbonen, en selecteer ik mijn 3 favoriete smaken van die maand. Die stuur ik vervolgens naar alle abonnees, zodat iedereen elke maand kan genieten van 3 nieuwe smaken premium koffiebonen.

Daarnaast willen we jou via deze blog op de hoogte houden van de avonturen omtrent AltijdKoffie met daarbij extra informatie over koffie, koffierecepten en allerlei andere leuke weetjes over koffie.

Mocht je juist specifiek iets willen weten over koffie, plaats hieronder je vraag/een reactie en we proberen hier bij de volgende blogpost een antwoord op te geven.

Comments 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *