AltijdKoffie op kantoor?Met de slogan “Cheer up the office” heeft AltijdKoffie een nieuwe missie … kantoren in heel Nederland opvrolijken met heerlijke en kwalitatief goede koffie!

Ben jij een baas met kantoor?

Hebt u een bedrijf met meerdere medewerkers of komen er regelmatig klanten langs die graag koffie drinken? Wilt u uw koffiedrinkende medewerkers verwennen met lekkere koffie, en tegelijk de concentratie verhogen? Wilt u uw gastvrijheid verhogen door lekkere koffie aan te kunnen bieden aan uw klanten? Dan is een koffie abonnement wat u zoekt!

Ben jij een medewerker op een kantoor?

Werk jij op een kantoor in Nederland waar zoals vele kantoren in Nederland de thee drinkers verwend worden met de beste thee maar waar jij het als koffieliefhebber nog steeds moet doen met standaard koffie, van lage kwaliteit? Breng daar dan vandaag nog verandering in en tip de baas!

Vervolgens bepaald je zelf hoeveel maanden je het zakelijke koffieabonnement wilt ontvangen en tevens het aantal kilogram koffie.

Hoe bestel ik het zakelijke koffieabonnement?

Geef hieronder uw NAW gegevens door. Vervolgens nemen wij binnen 24 uur contact met u op om persoonlijk het abonnement door te spreken.


Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Bedrijfsnaam

Heeft u nog op en/of aanmerkingen?


Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Je kunt ons te alle tijde bereiken op [email protected].